westergasfabriek

westergasfabriek

Dit is ons tweede speelparadijs en hier hebben we de Hollanders van TonTon Centrum ingeruild voor Japanners - omdat Japanners heel erg goed met spelletjes zijn en ook nog eens lekker kunnen koken. Amerika blijft behouden en dan krijg je combinaties zoals onze wereldberoemde ramenburger met een boozed-up milkshake om van te watertanden.

Teveel calorieën zeg je? Geen zorgen, want die dikke buik train je er moeiteloos af op onze Japanse button bashers en natuurlijk in de Dance Dance Revolution Room, die je bovendien voor je eigen groep kan reserveren (€25 voor drie kwartier zweten). Bij mooi weer kunnen we hier ook buiten spelen met onze twee airhockey's, de wereld aan bordspellen of de 360⁰ Pingpong.

Blijf je bij ons eten, dan is het handig om even te reserveren.

openingstijden & adresgegevens

openingstijden & adresgegevens

Zo t/m Do 13:00 - 01:00
Vrij & Za 13:00 - 03:00

Polonceaukade 27, 1014 DA Amsterdam
won@tontonclub.nl
Voor reserveringen/ to reserve a table: reserveren@tontonclub.nl
+31 20 261 89 24 (voor beide locaties)

collectie

collectie

Naast onze collectie van Japanse en Amerikaanse spellen, hebben we bij TonTon West nog iets bijzonders; een speciale Dance Dance Revolution Room.

Wil je de Dance Dance Revolution-kamer voor jezelf hebben? Voor €25,- is hij voor 45 minuten exclusief van jou en je beste vrienden. Reserveren hiervoor kan via mail of telefoon.

Alle spellen werken op tokens, deze zijn €1,- per stuk of 6 voor €5,-. 1 spel = 1 token

reserveren & menukaart

reserveren & menukaart

Klik hier om te reserveren.

Wil je langskomen met een groep, bedrijf of verjaardagsfeestje? Vul dan het formulier hier in.