tonton op jouw locatie

tonton op jouw locatie

Een mini/mega TonTon op locatie? Dat kan! Of het nou om een flipper-alley gaat of om 200m2 omtoveren tot sfeervolle arcadehal. Wij leveren altijd bijzondere kasten zoals je ze ook op onze eigen locaties tegenkomt, zorgen voor kundig personeel en creëren een totaalplaatje in sfeer en spel. Bij TonTon Rent huur je niet alleen machines, maar een beleving.

specials

specials

Naast de reguliere shooters, flipperkasten, upright cabinets en racers hebben we ook een aantal bijzondere spellen in onze collectie. Daarnaast hebben wij goede contacten met ieder die verwondering kan creëren binnen Nederland. Ben je op zoek naar iets speciaals? Wij kunnen het regelen! Of het nou gaat om een 20 persoons silent Dance Dance Revolution spel, een Mega Jenga, of bijzondere VR games.

virtual reality

virtual reality

Uiteraard zijn wij ook de grenzen van Virtual Reality aan het opzoeken. We zouden de TonTon niet zijn als we deze nieuwe techniek een nostalgisch gevoel meegeven. Om virtual reality TonTon stijl te beleven hebben we onder andere een VR flipperkast en VR DuckHunt in ons assortiment.