DRIE

Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam

In het kader van de laatste maatregelen m.b.t. het Corona virus van de overheid zijn wij in elk geval tot en met 20 mei gesloten. Wij blijven uiteraard telefonisch en via de mail bereikbaar in de tussentijd. 

As advised by the government due to the Corona virus we are closed until further notice until at least the 20th of May. We will of course remain available by phone and email in the meantime.

Met TonTon Club 3 gaan we terug naar het originele plan van TonTon Club en bouwen we aan de kermis van de toekomst. Denk aan een Big Lebowski Bowling baan, Neon Jungle, Sing A Long Bar, schiettent en Tons of Fun grijpmachines! Natuurlijk hebben we ook ruimte apart gehouden voor de Arcade, met o.a. Airhockeys, Bishi Bashi, Catch The Light en Dance Dance Revolution. 

TonTon Club 3 is een ode aan het spel en een lab voor innovatie en ‘speldenken’ in het bijzonder. We bieden ruimte aan spelontwikkelaars en organisaties om hier prototypes te lanceren en spelers te ontmoeten. 

Zoals je van ons gewend bent, maken we jullie beleving compleet met lekker eten en goeie drankjes. Onze keuken is een ode aan de Europese kermis, kleine gerechten uit alle windstreken van Europa die perfect zijn om te delen. Je vindt onze allergenenkaart achter de menukaart.

PROTOTYPE CLUB

Green Arcade

Green Arcade

Casper de Jong ontwikkelt voor de TonTon Club de Green Arcade. Een duurzame, zelfvoorzienende arcadekast zodat we voor altijd kunnen blijven spelen.

tonton3-image-announcement-fb-header-03
Open chat
Stuur ons een Whatsappje