DRIE

woe t/m vrij vanaf 16:00
za & zo vanaf 13:00
Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam

Met TonTon Club 3 gaan we terug naar het originele plan van TonTon Club en bouwen we aan de kermis van de toekomst. Denk aan een Big Lebowski Bowling baan, Neon Jungle, Sing A Long Bar, schiettent en Tons of Fun grijpmachines! Natuurlijk hebben we ook ruimte apart gehouden voor de Arcade, met o.a. Airhockeys, Bishi Bashi, Catch The Light en Dance Dance Revolution. 

TonTon Club 3 is een ode aan het spel en een lab voor innovatie en ‘speldenken’ in het bijzonder. We bieden ruimte aan spelontwikkelaars en organisaties om hier prototypes te lanceren en spelers te ontmoeten. 

Zoals je van ons gewend bent, maken we jullie beleving compleet met lekker eten en goeie drankjes. Onze keuken is een pinseria; perfect bij een potje minigolf of dansbattle.

MENUKAART

Vanaf donderdag 20 februari staat ons nieuwe menu online!

PROTOTYPE CLUB

Green Arcade

Green Arcade

Casper de Jong ontwikkelt voor de TonTon Club de Green Arcade. Een duurzame, zelfvoorzienende arcadekast zodat we voor altijd kunnen blijven spelen.

Minigolf Revolution

Minigolf Revolution

Das Kollektiv ontwikkelde in samenwerking met de TonTon Club de Minigolf Revolution, waarbij de hole grail de hole in one is. Vernieuwende manieren van spelen én winnen!

tonton3-image-announcement-fb-header-03