Logo TonTon Club

CONTACT

Van maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch al bereikbaar vanaf 10:00.

reserveren@tontonclub.nl
+31 (0)20 244 46 33 (ook bereikbaar via whatsapp)

DRIE
Jan Evertsenstraat 747
1061 XZ Amsterdam

WESTERPARK
Polonceaukade 27
1014 DA Amsterdam

CENTRUM (tijdelijk gesloten)
Sint Annendwarsstraat 6
1012 HC Amsterdam

Onze huisregels lees je hier.

FAQ

Jullie zijn de perfecte locatie voor mijn foto's, reclame, videoclip, campagne!

Begrijpelijk! Wij zijn ook erg trots op de sfeer die wij hebben neergezet. Helaas staan wij geen foto- en/of video-shoots toe als wij niet zelf het onderwerp van het geschoten beeld zijn. Als achtergrond voor je fashionshoot? Helaas. Maak je een documentaire over interactieve installaties, de gaming industrie of the rise of the prachtige lichtbakken en heb je het over de TonTon Club? Mail ons op contact@tontonclub.nl

Een speelplek voor volwassenen, zijn kids dan wel welkom? En hoe zit het met viervoeters?

Als je je kids wilt leren flipperen zijn ze altijd welkom! Wel onder strikte 1-op-1 begeleiding. Voor elk kind dus een volwassene. Voor kinder/tienerfeestje kun je dus helaas niet bij ons terecht. Viervoeters zijn altijd welkom bij ons, mits ze zich goed gedragen en aangelijnd zijn!

Tokens, entree, reserveringen? Hoe zit dat precies?

Al onze arcades werken met onze eigen tokens, welke je ter plekke aanschaft. Ze zijn €1,- per stuk of je koopt er 6 voor €5,-. Je betaalt geen entree bij ons, je kunt altijd naar binnen lopen om te spelen. Reserveringen zijn handig om te maken als je bij ons wilt komen lunchen/dineren (West) of wilt komen borrelen met een grotere groep (alle locaties). Je hoeft dus niet te reserveren als je met je first date bij ons komt airhockey’en.

Open chat
Stuur ons een Whatsappje