Agenda

Feestjes, evenementen en nieuwtjes over alle drie de locaties vind je hier!

Tijd voor een Sleep:Over! TonTon West is in verbouwing en in plaats het laten verstoffen van de arcades in de opslag, brengen we ze allemaal naar PUCK! Van 8 t/m 19 mei is de Sleep:Over en het wordt één grote arcade gekte! Kom dus naar PUCK voor de twee arcade collecties onder één dak! Tijdens de Sleep:Over zijn we elke dag van 13:00 – 01:00 open.  Check het event! 

Vandaag is de laatste dag van de TonTon Sleep:Over! Kom nog even genieten van de arcade madness bij PUCK! Check het event!

PUCK gaat met zomerstop. Vanaf 20 mei sluiten wij tijdelijk onze deuren gedurende de zomermaanden. Begin september zijn we weer terug! In de tussentijd kan je voor al je retro- en boardgames terecht bij TonTon Centrum en voor de Japanse arcades en het zonnige terras bij TonTon West!

PUCK is met zomerstop en bij TonTon West worden de laatste finishing touches aan de verbouwing gedaan. Dat betekent: alle fun komt naar de Wallen! TonTon Centrum is gewoon 7 dagen per week open. Kom langs in het Centrum van de stad en leef je uit.

Met verbouwingen weet je het natuurlijk nooit 100% zeker; maar hopelijk kun je vanaf 24 mei weer terecht bij TonTon West. Weer fun and games bij onze new and improved Japanese inspired arcade restaurant!

27  en 28 mei is TonTon West weer twee daagjes dicht. We hebben ons eerste weekend gehad en zullen maandag en dinsdag even achter gesloten deuren de laatste puntjes op de i zetten.